Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Επιτάφιος ,Ανάσταση και σούβλες με πολύ καλό καιρό και 25άρια...

Με πολύ καλές θερμοκρασιακές τιμές θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες ενώ οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στα θαλάσσια ταξίδια.Ωστόσο δεν θα λείψουν οι μεσημεριανές μπόρες.Πιο αναλυτικά :


M. Τετάρτη -Μ. Πέμπτη 
 Μεσημεριανές  μπόρες στα ηπειρωτικά  (  κυρίως ορεινά και ημιορεινά) ,τοπικες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  στα Δωδεκάνησα.Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.Β-Δ άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα ανατολικά πελάγη ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Μ.Παρασκευή -Μ.Σάββατο
Γενικά αίθριος.Μεσημεριανές μπόρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.Β-Δ άνεμοι ( και προοδευτικά Ν/Δ )  μέχρι 5 μποφόρ στα νότια  πελάγη ενώ η θερμοκρασία στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή του Πάσχα
 Γενικά αίθριος.Από το απόγευμα προς  το βράδυ βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά ,κεντρικά και βόρεια και πτώση της θερμοκρασίας.Νοτιάδες μέχρι 6 μποφόρ το Αιγαίο.

Δευτέρα του Πάσχα
 Άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Ν/Δ  άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια. Βελτίωση από το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου