Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Υποχωρούν τα φαινόμενα...Δεν τα παρατά η ψύχρα!

Με άστατο καιρό θα ξεκινήσει ο καιρός το νέο εικοσιτετράωρο  στη χώρα μας (βροχές -καταιγίδες -χιόνια στα ορεινά) ωστόσο σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν .Πιο αναλυτικά το Σάββατο 11-3-2017 περιμένουμε βροχές και καταιγίδες σε όλη την επικράτεια οι οποίες  στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές θα είναι ισχυρές . Επιπλέον παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Γρήγορα όμως ο καιρός  θα ανοίξει στη δυτική και βόρεια Ελλάδα  και η κακοκαιρία θα μετατοπιστεί (εξασθενημένη) στα ανατολικά ( κυρίως νησιωτικά τμήματα ) .Οι άνεμοι  από βόρειες συνιστώσες θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ στα πελάγη (τοπικά και 8 μποφόρ στα ανοικτά του  Ιονίου) ,ενώ η θερμοκρασία  θα σημειώσει περαιτέρω πτώση .Από την Κυριακή βελτιώνεται και άλλο ο καιρός ,επιμένει όμως η ψύχρα.  

Αττική :Κλειστός καιρός με βροχές και καταιγίδες και βελτίωση το απόγευμα  .θερμοκρασία 8-15 βαθμούς.Β/Α άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ.Υγρασία 50-90%.

Θεσσαλονίκη :Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες .Από το μεσημέρι θα ανοίξει ο καιρός. Θερμοκρασία 8-16 βαθμούς. Υγρασία 65-90 %.

Βόλος : Bροχές και  καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση .Θερμοκρασία από 6-13 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου